top of page
Nyheter
28. okt. 20242 min lesing
Storkjøkken-prosjektet er i gang - Kurs for kokker gir ny innsikt
Vi i Norwegian Seaweed Association (NSA) har som mål å utvikle komplette verdikjeder for bl.a. tare i mat og i samarbeid med flere...
67Â visninger
2. okt. 20242 min lesing
NSC Klyngesamling 2024
Bergen, 19.-20.sept. 2024 Etter 1 måned med regn skinte endelig sola i Bergen og tare-entusiaster fra vårt langstrakte land samlet seg...
39Â visninger
26. sep. 20241 min lesing
Norwegian Seaweed Cluster tatt opp i NIC Connect-programmet til Innovasjon Norge
Bodø/Bergen, 26.sept. 2024 – Norwegian Seaweed Cluster har nådd en viktig milepæl ved å bli tatt opp i Norwegian Innovation Clusters...
154Â visninger
11. sep. 20243 min lesing
NSA deltar på Regjeringens innspillsmøte til Havbruksmeldingen for 2025
I dag deltok daglig leder Ole N. Aarbakke på innspillsmøte ift. neste års havbruksmelding, og han sier følgende: Innspill til St. Meld om...
77Â visninger
3. sep. 20242 min lesing
Norges første burger med 20% tare lanseres på Bergen Matfestival!
Bergen, 2. september 2024 – Den anerkjente produsenten Haugen Gardsmat, i samarbeid med Ocean Forest, har utviklet Norges første...
79Â visninger
bottom of page